Σάββατο 9 Γενάρη 2021 - Κυριακή 10 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορά - ευχαριστήριο

Μέσω της ΚΟΒ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» προσφέρω το ποσόν των 420 ευρώ και μέσω της ΚΟΒ Πατησίων Ριζούπολης το ποσόν των 300 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας του ΚΚΕ, που παλεύει και αγωνίζεται σταθερά και αταλάντευτα για ένα πραγματικά δημόσιο και λαϊκό σύστημα Υγείας, πράγμα που αντιλαμβάνεται κανείς καλύτερα αυτήν την ανάγκη όταν βρεθεί να είναι ασθενής και νοσηλευόμενος.

Γι' αυτό θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον υπέροχο Ανθρωπο και γιατρό - καρδιοχειρουργό κ. Μιχάλη Αργυρίου και τον συνεργάτη του κ. Βασίλη Πάτρη, που με συγκινητικό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον μού προσέφεραν τις υπηρεσίες τους χειρουργώντας με πρόσφατα. Στον σ. Ηλία Σιώρα, καρδιολόγο που πριν απ' όλους με βοήθησε, ενθάρρυνε και κατεύθυνε να κάνω τις σωστές επιλογές. Στον σ. Φώτη Τουλγαρίδη, ειδ. γιατρό για την παρότρυνσή του να εμπιστευθώ την εγχείρησή μου στο δημόσιο σύστημα Υγείας (στην προκειμένη περίπτωση του «Ευαγγελισμού»). Σε όλους τους νοσηλευτές της Καρδιοχειρουργικής και της Εντατικής κλινικής του νοσοκομείου. Επίσης στους νοσηλευτές Γιώργο Βραΐλα και Γιώργο Κυρκυλή για τη συγκινητική προθυμία τους στην περίθαλψή μου και για το κουράγιο που μου έδωσαν στην πρώτη φάση της νοσηλείας μου τον Ιούνη στη Μονάδα Εμφραγμάτων.

Τέλος, για άλλη μια φορά τους ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της ίδιας καρδιάς που όλοι τους περιέθαλψαν, αφήνοντας πάνω της ανεξίτηλα τα σημάδια της φροντίδας και της αγάπης τους για τον συνάνθρωπό τους.

Κλείνοντας, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους μας κάτι που είναι πολύ γνωστό και δεν πρέπει να ξεχνάμε. Οτι οι κομμουνιστές με το Κόμμα τους το ΚΚΕ έχουν σαν αρχή, αυτό το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, που όλοι μας καθημερινά περιλαμβάνουμε στις ευχές μας, δηλαδή η υγεία, δεν πρέπει να το αφήνουμε να αποτελεί αντικείμενο κερδοσκοπικών ομίλων και επιχειρήσεων. Η πανδημία αυτό το απέδειξε περίτρανα.

Καλή Χρονιά με Υγεία και για δίκαιους Αγώνες!

Καραμπέτσος Θανάσης, συντ/χος εκπαιδευτικός


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ