Τετάρτη 23 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΑΣ
Στάση εργασίας σήμερα

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι στη Νομαρχία Αθηνών, διεκδικώντας την καταβολή μισθών και επιδομάτων.

Συγκεκριμένα, οι περίπου 1.400 εργαζόμενοι στη Νομαρχία διεκδικούν τη σωστή καταβολή της μισθοδοσίας του Γενάρη 2002. Σύμφωνα με τον Β. Χρονόπουλο, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων, ο μισθός που έλαβαν το Γενάρη ήταν μειωμένος, ως αποτέλεσμα λαθών που έγιναν. Η Διεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας της νομαρχίας υποστηρίζει ότι το πρόβλημα που προέκυψε, ως αποτέλεσμα της καθυστέρησης της μηχανοργάνωσης της μισθοδοσίας, θα αποκατασταθεί άμεσα.

Επίσης, οι εργαζόμενοι ζητούν να καταβληθεί σε όσους έχουν μεταταγεί υποχρεωτικά από διάφορα υπουργεία στη Νομαρχία, το επίδομα των 17 χιλιάδων δραχμών που δικαιούνται. Τέλος, ζητούν να καταβάλλονται σωστά και έγκαιρα οι μισθοί και τα πάσης φύσεως επιδόματα. Να σημειώσουμε πως μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου που πρόσκεινται στη ΔΑΚΕ κάνουν λόγο για πολιτική σκοπιμότητα, ενώ χαρακτηρίζουν παράνομη τη στάση εργασίας, καθώς την απόφαση - όπως καταγγέλλουν - έλαβαν έξι άτομα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ