Τρίτη 20 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΕΕΕΝ
Να εμβολιαστεί άμεσα το νοσηλευτικό προσωπικό των ιατρείων της ΔΕΗ

Τον άμεσο εμβολιασμό του νοσηλευτικού προσωπικού των ιατρείων της ΔΕΗ ΑΕ και την ένταξή τους στο καθεστώς των ΒΑΕ απαιτεί το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας.

Σε αντίστοιχη ανακοίνωση, αναφέρει μεταξύ άλλων πως αν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την πρόληψη της διασποράς του ιού και την περίθαλψη των ασθενών, και ενώ οι εμβολιασμοί των υγειονομικών έχουν ξεκινήσει εδώ και 3,5 μήνες, το υγειονομικό προσωπικό της ΔΕΗ Α.Ε (νοσηλεύτριες σε 24ωρη κυλιόμενη βάρδια) παραμένει ανεμβολίαστο, και χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα εμβολιαστεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ιατρεία στα ορυχεία και τους σταθμούς να υπολειτουργούν και το νοσηλευτικό προσωπικό να μένει εκτεθειμένο.

Οι νοσηλεύτριες στα ορυχεία και στους ΑΗΣ δεν έχουν ενημερωθεί για το αν και πότε σκοπεύει η Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασια (ΔΥΑΕ) της ΔΕΗ να κάνει παρέμβαση για τον εμβολιασμό τους.

Παράλληλα, το ΣΕΕΕΝ απαιτεί την ενίσχυση των ιατρείων των ορυχείων και των ΑΗΣ με προσωπικό με σταθερές εργασιακές σχέσεις, αλλά και του δημόσιου συστήματος Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ