Πέμπτη 22 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΨΕΛΗ
Συνεχίζεται η επιχείρηση εκφοβισμού

Σε ...παράταξη αστυνομικοί στην πλατεία της Κυψέλης
Σε ...παράταξη αστυνομικοί στην πλατεία της Κυψέλης
Το ίδιο σκηνικό της αστυνομοκρατίας που είχε επικρατήσει τις περασμένες μέρες σε Παγκράτι και Περιστέρι επαναλήφθηκε και χτες στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στην Κυψέλη αξιοποιώντας προσχηματικά τα λεγόμενα «κορονο-πάρτι».

Από νωρίς το απόγευμα χτες υπήρξε πολιορκία πέριξ της πλατείας από αστυνομικούς της νεοσύστατης Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων, της ΔΡΑΣΗΣ, της ΔΙ.ΑΣ., «αύρα» και ΜΑΤ. Οι επιχειρήσεις αυτές χρησιμοποιούνται ως άλλοθι από την κυβέρνηση προκειμένου να ρίχνει τις ευθύνες για τη διάδοση της πανδημίας στην «ατομική ευθύνη» αξιοποιώντας τη συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων και έτσι να συγκαλύπτει της δικές της εγκληματικές ευθύνες για τη μη λήψη μέτρων εκεί που απαιτείται, στο δημόσιο σύστημα Υγείας, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπου συνωστίζονται οι εργαζόμενοι, στους χώρους δουλειάς που γίνονται εστίες μετάδοσης.

Η κυβέρνηση με τη συνδρομή των αστικών ΜΜΕ επιχειρεί να εμπεδώσει κλίμα τρομοκρατίας αλλά και συκοφάντησης των πειθαρχημένων και με όλα τα μέτρα κινητοποιήσεων του εργατικού - λαϊκού κινήματος, που απαντάει καθημερινά στην κλιμακούμενη αντιλαϊκή επίθεση. Μαζί με την εργοδοσία επιχειρούν να επιβάλουν την υποταγή για να αποτρέψουν την οργάνωση νέων αγώνων κυρίως από τις ταξικές δυνάμεις ενόψει και της απεργίας της Πρωτομαγιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ