Παρασκευή 25 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σε αγωνιστική ετοιμότητα

Κοντά στους εργαζόμενους του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης βρέθηκε χτες το πρωί κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον Θ. Κυριακίδη, για να φέρει στο λιμάνι τη φωνή της αντίστασης, του αγώνα, το κάλεσμα συμμετοχής στο πανεργατικό συλλαλητήριο στις 31 του Γενάρη.

Τα στελέχη του κλιμακίου μοίρασαν την προκήρυξη του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο. Σχηματίστηκαν τα πρώτα «πηγαδάκια», εκφράστηκαν οι πρώτες ερωτήσεις, άρχισε η συζήτηση. Το συλλαλητήριο και τα θέματά του είναι στα χείλη και τη σκέψη όλων των εργαζόμενων της βάρδιας, τους προβληματίζει, τους προδιαθέτει θετικά για συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Ανάλογες περιοδείες πραγματοποιήθηκαν ακόμα στον ΟΤΕ Καλαμαριάς και στο χώρο της ΔΕΘ, όπου έγινε συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων και μοιράστηκε στους εργαζόμενους υλικό για το συλλαλητήριο.

Αλλες πόλεις

Συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί να γίνουν για τις 31 του Γενάρη και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Στην Κοζάνη, στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο. Στην Πτολεμαΐδα, στις 6.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο. Στη Νάουσα, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Στη Βέροια, στις 6.30μ.μ., στην αγορά. Στα Γιαννιτσά, στον πεζόδρομο. Στις Σέρρες, στις 6 μ.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας. Στην Καβάλα, στις 6μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία. Στην Κομοτηνή, στις 6 μ.μ., στην αρχή της Βενιζέλου, στο Ποντιακό Καφενείο. Στην Αλεξανδρούπολη, στις 6μ.μ., μπροστά στο Δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ