Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Στα μπλόκα την Κυριακή

Στα μπλόκα, για να συναντηθούν με τους αγωνιζόμενους αγρότες της Θεσσαλίας, μεταβαίνουν δεκάδες συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΜΕ την Κυριακή 3 Φλεβάρη. Η αναχώρηση με πούλμαν θα γίνει στις 8 το πρωί από την πλατεία Κάνιγγος. Στα Τέμπη μεταβαίνει, επίσης, την Κυριακή και αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών της Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων Πειραιά. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Κοραή στις 7 το πρωί.

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εκτός της ολόθερμης συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες θεωρεί ότι το αγροτικό πρόβλημα, η ποιότητα και το κόστος διατροφής είναι προβλήματα πρώτα απ' όλα των λαϊκών στρωμάτων και της εργατικής τάξης. «Γι' αυτό το ΠΑΜΕ - υπογραμμίζεται τέλος - καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν πρωτοβουλίες συμπαράστασης, αλλά και συστράτευσης με τους αγωνιζόμενους αγρότες».

Με ανάλογη ανακοίνωση η συντονιστική επιτροπή σωματείων Πειραιά καλεί τις οργανώσεις και τους εργαζόμενους του Πειραιά να πάρουν πρωτοβουλίες και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους αγρότες. «Για μας - σημειώνεται - ο αγώνας των αγροτών είναι και αγώνας των εργατών, γιατί είναι αγώνας κατά της ίδιας φιλομονοπωλιακής πολιτικής που ξεκληρίζει την αγροτιά που στέλνει στην ανεργία και στην εξαθλίωση την εργατιά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ