Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις και συσκέψεις

Σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση προχωρά σήμερα, Πέμπτη, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Λάρισας.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, θα γίνει η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής. «Οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην Εστίαση και τα ξενοδοχεία, οι tour operators, αλλά και τα κόμματα του κεφαλαίου στη Βουλή αξιοποίησαν την πανδημία ως ευκαιρία για να τελειώνουν μια κι έξω με τα δικαιώματά μας», τονίζει το Συνδικάτο. Απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους, μέσα σε αυτές τις συνθήκες, «να δώσουμε δύναμη στο όπλο που έχουμε στα χέρια μας, την οργάνωσή μας, το Συνδικάτο μας, για να εξακολουθεί να είναι το αποκούμπι κάθε εργαζόμενου αλλά και να φτάσει η οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά της Αττικής».

Σε πλατιά σύσκεψη της Γραμματείας της προχωρά η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), την Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος), με θέμα την οργάνωση των αναπήρων, χρονίως πασχόντων, γονέων και κηδεμόνων παιδιών ΑμεΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ