Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συσκέψεις - συγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Χαϊδαρίου στο Παλατάκι καλούν σε σύσκεψη με θέμα: «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής καλεί σε συζήτηση, στο Πασαλιμάνι, με θέμα: «Οι τραγικές ευθύνες της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, η κατάσταση στους χώρους δουλειάς και οι θέσεις του ΚΚΕ για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ.

-- Συγκέντρωση - συζήτηση με θέματα την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης για την πανδημία, την κατάσταση στους χώρους δουλειάς και τις θέσεις του ΚΚΕ οργανώνει η ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (Θεατράκι ΟΤΕ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ.

--Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Ωρωπού και η ΚΟ Διονύσου - Βορείων Χωριών καλούν σε συζήτηση στην πλατεία Αφιδνών, με θέμα: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό». Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Αγ. Βαρβάρας οργανώνει συζήτηση στο Πάρκο Μητέρας, με θέμα: «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!». Θα μιλήσει η Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ του 7ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν σε συζήτηση, στην πλατεία Γκύζη, με θέμα: «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής». Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη:

Στις 6.30 μ.μ. η ΤΟ ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟ Αττικής καλεί σε συζήτηση στον Αγ. Δημήτριο, στην πλατεία Αλ. Παναγούλη (πλησίον Μετρό) με θέμα: «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής», θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σάββατο 18 Σεπτέμβρη:

Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Παγκρατίου και Γούβας Α' Αθήνας καλούν σε συζήτηση στο Παγκράτι, στην πλατεία Βαρνάβα, με θέμα: «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής». Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

Κυριακή 19 Σεπτέμβρη:

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας, Περισσού, Καλογρέζας καλούν στις 11 π.μ., στην πλατεία Πάρσης, σε σύσκεψη με θέμα: «Τα σχολεία ανοίγουν... Ποιος θα προστατέψει τα παιδιά μας;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ