Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2021 - Κυριακή 26 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ
Πλημμύρισε από ρυθμό, χάρη και αρμονία

Βραβεύσεις πραγματοποίησαν οι Δ. Κουτσούμπας και Ν. Αμπατιέλος

Με ρυθμό, χάρη και αρμονία πλημμύρισε κατά τη δεύτερη μέρα του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ο χώρος στο Αθλητικό Στέκι, όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη γυμναστικής με τη συνεργασία της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ) και 130 αγοριών και κοριτσιών από 6 αθλητικούς συλλόγους.

Το «παρών» έδωσαν οι σύλλογοι Πρωτοπορία, ΑΣ Μ. Αλέξανδρος, ΑΟΓ Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων, ΑΓΣ Νηρέας Ν. Περάμου, ΦΟ Κότινος, ΟΑ Λαυρίου.

Στο Αθλητικό Στέκι παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος πριν από την έναρξη της εκδήλωσης βράβευσε την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Το βραβείο παρέλαβε η Ελένη Τζαβάρα, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος, από την πλευρά του, βράβευσε τους εκπροσώπους των συλλόγων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Η Ελένη Τζαβάρα σε σύντομη συνομιλία της με τον Δ. Κουτσούμπα τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση της ΚΝΕ, που έδωσε την ευκαιρία, όπως είπε, να συμβάλει και η γυμναστική στον εμπλουτισμό του αθλητικού προγράμματος του Φεστιβάλ.

Οι γυμναστικές επιδείξεις περιλάμβαναν την παρουσίαση προγραμμάτων ενόργανης, ακροβατικής, αεροβικής γυμναστικής καθώς και προγράμματα γυμναστικής για όλους. Την παρουσίαση και την ανάλυση για το κοινό των όσων εκτελούσαν άψογα τα μέλη των αθλητικών συλλόγων έκανε η Μαρία Παπαδοπούλου, μέλος της τεχνικής επιτροπής «Γυμναστική για όλους» της ΕΓΟ και της αντίστοιχης επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG). Μεταξύ άλλων στην επίδειξη παρουσιάστηκαν προγράμματα όπως το ντουέτο ακροβατικής, ρυθμικής γυμναστικής με στεφάνια και κορδέλες, χορευτική γυμναστική κ.λπ.


Τα όσα παρουσίασαν οι αθλητές και οι αθλήτριες των συλλόγων υπό τους ήχους μουσικής συγκέντρωσαν το μέγιστο ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στο Αθλητικό Στέκι. Είναι χαρακτηριστικό πως όλες οι προσπάθειες καταχειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο που δεν σταματούσε να ενθαρρύνει τα μέλη των συλλόγων ακόμα και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προγραμμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ