Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2021 - Κυριακή 26 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά!

Πλήθος κόσμου στη Μαθητική Σκηνή παρακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής τη συναυλία του συγκροτήματος «Στροφή» του ΚΕΘΕΑ. Τα μέλη του συγκροτήματος αναφέρθηκαν στον Μίκη Θεοδωράκη, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσουν να διαδώσουν περαιτέρω το τεράστιο έργο του. Την παράσταση έκλεψε η εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «Another Brick In The Wall», των Pink Floyd. Με τους ήχους και τις όμορφες μελωδίες τους έστειλαν το μήνυμα της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Συνολικά εξάλλου, για μια ακόμα χρονιά, ιδιαίτερη σημασία έχει η μαζική παρουσία στο χώρο των θεραπευτικών κοινοτήτων και των συλλόγων οικογενειών του ΚΕΘΕΑ, καθώς και του ΕΣΥΝ, στο οποίο μάλιστα έγιναν πολλές εγγραφές νέων μελών.

Ο χώρος κατά των ναρκωτικών είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ να συναντηθούν με την πάλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, αλλά και να προμηθευτούν την έκδοση του Τμήματος της ΚΕ.

Σε αυτόν δεσπόζει μία τρισδιάστατη κατασκευή με κύβο, μέσω της οποίας δίνονται στους επισκέπτες τα 6 κεφάλαια της έκδοσης του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών με τίτλο «Με το ΚΚΕ μπροστά, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ