Σάββατο 9 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Περιστέρι

Από σήμερα και για 8 μήνες προβλέπεται να παραμείνει κλειστό στην κυκλοφορία των οχημάτων το τμήμα της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, από το ύψος της οδού Κύπρου μέχρι την αρχή της οδού Π. Τσαλδάρη, λόγω εργασιών για την κατασκευή του σταθμού Αγιος Αντώνιος της επέκτασης του μετρό προς Περιστέρι.

Οπως ανακοίνωσε χτες η «Αττικό Μετρό ΑΕ», η κυκλοφορία με δημόσια ή ιδιωτικά μέσα πρόκειται να διαμορφωθεί ως εξής:

  • Κατεύθυνση από Αθήνα προς Περιστέρι: α) Τα λεωφορεία και τρόλεϊ από την Εθν. Μακαρίου θα στρίβουν δεξιά προς την οδό Κύπρου και από κει αριστερά μέσω των οδών Αγ. Παύλου και Τανάγρας θα καταλήγουν στην Π. Τσαλδάρη. β) Τα ιδιωτικά αυτοκίνητα και φορτηγά για τη διαδρομή από Εθν. Μακαρίου προς Βασ. Αλεξάνδρου και Γούναρη θα κατευθύνονται μέσω των οδών Κύπρου, αριστερά Αγ. Παύλου και αριστερά Κουντουριώτη. Για τη διαδρομή από Εθν. Μακαρίου προς Δημαρχείο Περιστερίου, οδό Θηβών και Εκθεσιακό Κέντρο θα κατευθύνονται μέσω των οδών Κύπρου, αριστερά Αγ. Παύλου, αριστερά Κουντουριώτη και δεξιά Π. Τσαλδάρη.
  • Κατεύθυνση από Περιστέρι προς Αθήνα: Ολα τα οχήματα από Π. Τσαλδάρη, από Βασ. Αλεξάνδρου και Γούναρη, θα οδηγούνται δεξιά προς την οδό Π. Μελά (παράπλευρη της Εθν. Μακαρίου στο ύψος των πολυκατοικιών) και στη συνέχεια θα στρίβουν αριστερά και αμέσως δεξιά, καταλήγοντας πάλι στην Εθν. Μακαρίου.
Και στην Π. Ράλλη

Αλλαγές στην κυκλοφορία των τρόλεϊ και των αστικών λεωφορείων που διέρχονται από τον κόμβο Λεωφ. Κηφισού-Π. Ράλλη, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ για αύριο Κυριακή, από τις 6 τα ξημερώματα μέχρι τη 1 μ.μ.

Ειδικότερα, λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στον ισόπεδο κόμβο, αύριο από 6 π.μ. μέχρι 1 μ.μ. θα διακοπεί η λειτουργία της γραμμής τρόλεϊ 21 Ομόνοια-Π. Ράλλη-Νίκαια, ενώ θα τροποποιηθεί και προς τις δύο κατευθύνσεις η διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών Β18 Ομόνοια-Πέραμα (μέσω Π. Ράλλη) και Γ18 Ομόνοια-Πέραμα (μέσω Γρ. Λαμπράκη).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ