Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο, Πέμπτη 2 Δεκέμβρη:

-- Στις 8.30 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., ο Λευτέρης Νικολάου, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί.

Την Παρασκευή 3 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Σοσιαλισμός η κοινωνία της πραγματικής καινοτομίας» διοργανώνει η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής - Ερευνας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας, στην αίθουσα της ΕΔΟΘ. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Την Κυριακή 5 Δεκέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Καλλιθέας καλεί σε σύσκεψη με θέμα: «Μόνο ο λαός μπορεί να επιβάλει μέτρα κατά της ακρίβειας! Με το ΚΚΕ, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής», στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου 123). Θα μιλήσει ο Νίκος Μπουκουβάλας, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης για το ανεξάρτητο τάγμα Εύβοιας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, τον Θύμιο Καψή (Καπετάν Ανάποδο) και τον Γιώργη Βλαχούτσικο (Καπετάν Ευβοιώτη) διοργανώνουν οι ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ και το παράρτημα Εύβοιας ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στις 11 π.μ., στο μνημείο του Ανάποδου (Δερβένι). Θα μιλήσει ο Βασίλης Παπασωτηρίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 7 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση παρουσίασης του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, στην Αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 8 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στο κτίριο των νέων γραφείων του ΚΚΕ στη Χαλκίδα (Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή), εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στους αυτοαπασχολούμενους και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ