Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Μεγαλώνει η στήριξη του συλλαλητηρίου για την Υγεία στις 8 Δεκέμβρη

Τη στήριξή τους στο συλλαλητήριο που οργανώνεται για τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού, την Τετάρτη 8 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στον Βόλο, εκφράζουν επιπλέον σωματεία και μαζικοί φορείς της Μαγνησίας.

Μέχρι χτες τη στήριξή τους είχαν εκφράσει: Η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου, το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», το Σωματείο Εργαζομένων στη ΒΕΜΕΚΕΠ, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Σωματείο Καθαριστριών, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ζαγοράς, Αλμυρού και Σούρπης, ο Σύλλογος Φοιτητών Φυτικής Παραγωγής, τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ - ΤΣΑ), ΝΑΤ, ΟΑΕΕ - ΤΑΕ (εμπόρων), ΕΦΚΑ & ΕΤΕΑΠ, Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών.

Σήμερα, προγραμματίζονται εξορμήσεις στο νοσοκομείο, στη ΒΕΜΕΚΕΠ, σε σούπερ μάρκετ και γειτονιές της Νέας Ιωνίας. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι επαφές με άλλα σωματεία και μαζικούς φορείς προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ