Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
«Οταν οι φονιάδες δικάζουν»

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Νομού Πειραιά - Αττικής & Νήσων

Με ανακοίνωσή του για τη δίκη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Νομού Πειραιά - Αττικής & Νήσων τονίζει:

«Αυτό που γνωρίζουν οι λαοί είναι οι εικόνες που παρουσιάζουν οι ΕΥΡΩΝΑΤΟΪΚΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, η εικόνα της συντριπτικής ισχύος των όπλων της συμμορίας των φονιάδων που νύχτα - μέρα βομβαρδίζουν τη Γιουγκοσλαβία! ΓΕΦΥΡΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ έτσι για να πείσουν όλους τους λαούς ότι πρέπει να σκύβουν, να γονατίζουν στην ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ.

Στους ηγέτες των ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκής Ενωσης, τους ΝΤΙΛΕΡ, τους Υπαλλήλους των Πολυεθνικών! Ολους αυτούς που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ!

Πριν γίνουν όμως όλα αυτά, καλλιέργησαν τον εθνικισμό, υποδαύλισαν θρησκευτικές και φυλετικές διακρίσεις, στρατολόγησαν χαφιέδες και προδότες, προκάλεσαν το διαμελισμό της ΕΝΙΑΙΑΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ και μετά ακολούθησε η παράνομη, πολιτικά και ηθικά καταδικασμένη στη συνείδηση όλων των φιλειρηνικών δυνάμεων του πλανήτη ΩΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

Εστησαν ένα καθεστώς με ανδρίκειλα και απήγαγαν τον ΣΛΟΜΠΟΝΤΑΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. ΟΙ "ΘΥΤΕΣ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ "ΘΥΜΑΤΑ", ο συμβολισμός στο πρόσωπο του Προέδρου της ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ είναι σαφής...

Οι προδότες, οι χαφιέδες και οι φονιάδες θα εκτελέσουν σαν μάρτυρες κατηγορίας στο ακέραιο τις εντολές που έχουν λάβει οι πληρωμένοι ιδιωτικοί δικαστές. Θα λάβουν αποφάσεις και θα απονείμουν με δολάρια ή ευρώ, δεν έχει σημασία, τη δικαιοσύνη, για ό,τι δεν τελείωσαν οι εμπλουτισμένες βόμβες με ραδιενεργά κατάλοιπα! Είναι καιρός πια να αφυπνιστούν οι λαοί και να αναλάβουν δράση.

Η ένοχη, κατά τα άλλα αμέτοχη ελληνική κυβέρνηση, μπορεί να καμαρώνει για τη συμβολή της στη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ