Πέμπτη 20 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΒ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει βανδαλισμό των γραφείων του Κόμματος

Τον θρασύδειλο βανδαλισμό της πρόσοψης των γραφείων του ΚΚΕ στην Πολίχνη από τα φασιστοειδή, το βράδυ της Δευτέρας 17/1, καταγγέλλει η ΚΟΒ Πολίχνης της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

«Οπως πάντα μέσα στη νύχτα, σαν τα ποντίκια, αποπειράθηκαν να "δηλώσουν" την παρουσία τους με τα φασιστικά τους σύμβολα. (...) Επιχειρούν να ρίξουν το φασιστικό τους δηλητήριο, να τρομοκρατήσουν τον λαό όπως έκαναν πριν λίγες μέρες στην περιοχή της Σταυρούπολης και της Νεάπολης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Και σημειώνει: «Οι κομμουνιστές όχι μόνο δεν τρομοκρατούμαστε, αλλά δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, στη γραμμή του κεφαλαίου, ενάντια στον φασισμό και στο καπιταλιστικό σύστημα που τον θρέφει και θρέφεται από αυτόν.

Η θρασύδειλη δράση των φασιστοειδών θα πάρει την απάντηση που της αξίζει από τον λαό της Πολίχνης και όλης της Θεσσαλονίκης.

Οσο και να προσπαθούν, δεν θα βρίσκουν τόπο να σταθούν! Δεν θα τους περάσει!

Οι λαοί με την πάλη τους έχουν πετάξει ήδη στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας το βρωμερό τους σύμβολο και το ίδιο κάνουν όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι, που απομονώνουν τις σάπιες αυτές ιδέες και αντιστέκονται στις θρασύδειλες επιθέσεις τους σε κάθε γειτονιά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ