Σάββατο 29 Γενάρη 2022 - Κυριακή 30 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ!
Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Προειδοποίηση για νέα επιδείνωση του καιρού από αργά το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής εξέδωσε με έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ. Χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και νότια Ελλάδα, οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινά - ημιορεινά και οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι, έντασης 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου (πλην της Κέρκυρας), στη Δυτική Στερεά και βαθμιαία στη Δυτική Πελοπόννησο. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά σε Σποράδες, Εύβοια, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες, Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από την Κυριακή.

Χιονοπτώσεις αναμένονταν από αργά το βράδυ της Παρασκευής στα ορεινά και ημιορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και πρόσκαιρα της Ηπείρου, αλλά και το Σάββατο σε Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Κεντρική και Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κεντρική και Ανατολική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα προβλέπεται να εξασθενήσουν από το μεσημέρι του Σαββάτου. Τέλος, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι αναμένονται το Σάββατο στο Ιόνιο και από το απόγευμα στα ανατολικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ