Παρασκευή 4 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Κατάπτυστο ερωτηματολόγιο της δημοτικής αρχής για αντιπλημμυρικά

Σε εύστοχο σχόλιό της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου, για το κατάπτυστο ερωτηματολόγιο, που αφορά την αντιπλημμυρική προστασία σημειώνει:

«Τα προβλήματα της αντιπλημμυρικής προστασίας στον δήμο Περιστερίου είναι γνωστά και οι Περιστεριώτες, ειδικά αυτοί που μένουν σε Ρουπάκι, Ν. Ζωή, Εκατόδεντρα, Τσαλαβούτα, στη Σικάγου τα γνωρίζουν καλά.

Η διοίκηση Παχατουρίδη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και άλλους "επιστημονικούς" φορείς, προκειμένου να "ενισχύσει" την αντιπλημμυρική προστασία, έφτιαξε ερωτηματολόγιο !!!

Εν ολίγοις λένε στον λαό του Περιστερίου: "Αν θέλετε αντιπλημμυρικά έργα ΠΛΗΡΩΣΤΕ από την τσέπη σας", "ΔΙΑΛΕΞΤΕ: Θέλετε υγεία ή αντιπλημμυρικά", "ΠΡΟΤΙΜΑΣ περισσότερο να γκρεμιστεί το σπίτι σου ή να πλημμυρίσει" κ.ο.κ.

Οι πολιτικές της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής και της δημοτικής αρχής Περιστερίου έχουν κοινό παρονομαστή: Οι υποδομές, η προστασία και η ασφάλεια της ζωής του λαού δεν αποτελούν επιλέξιμη δαπάνη, καθώς δεν επιφέρουν το αναμενόμενο κέρδος για τον δήμο - επιχείρηση.

Τώρα κατάφεραν το ακατόρθωτο: Ολη την αδιαφορία και την αντιλαϊκή πολιτική τους που κοστίζει ζωές να τη χωρέσουν μέσα σε ένα ερωτηματολόγιο. Και εις ανώτερα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ