Παρασκευή 4 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κατέληξε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από χρυσαυγίτη

Υπέκυψε στα τραύματά της η 41χρονη γυναίκα, που το βράδυ της Τετάρτης πυροβολήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο καφενείο που διατηρούσε στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, μπροστά στα μάτια των παιδιών της από τον 42χρονο πρώην φίλο της, γνωστό χρυσαυγίτη, που στη συνέχεια αυτοκτόνησε με την ίδια κοντόκανη καραμπίνα που χρησιμοποίησε για το έγκλημα.

Η άτυχη γυναίκα, που είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε εφικτό να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή, καθώς είχε χτυπηθεί στην κοιλιακή χώρα.

Τραυματισμένη είναι και η εικοσάχρονη κόρη της γυναίκας, που νοσηλεύεται και αυτή αλλά εκτός κινδύνου στο ίδιο νοσοκομείο. Το περιστατικό αυτό που έρχεται να προστεθεί στα πολλά του τελευταίου διαστήματος, όπου διάφοροι «νταήδες» δολοφονούν γυναίκες, έχει συγκλονίσει και πάλι την κοινή γνώμη και έρχεται να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία κοινωνικών υπηρεσιών για την προστασία γυναικών που βρίσκονται σε κακοποιητικές σχέσεις. Οπως αναφέρουν γείτονες και γνωστοί της άτυχης μητέρας, αυτή είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη. Επίσης ο εγκληματίας και αυτόχειρας ήταν πατέρας ενός παιδιού.

Οπως εκτιμάται από την αστυνομία, ο δράστης φέρεται να διατηρούσε σχέση με την γυναίκα, η οποία πρόσφατα του ζήτησε να χωρίσουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ