Τετάρτη 16 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας
  • Στο Σύνταγμα, την Τρίτη 22 Μάρτη
  • Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Τρίτη 22 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η ΚΟ Αττικής δίνει συνέχεια στην πλατιά - μαζική δουλειά που αναπτύσσει αυτές τις μέρες με σύνθημα «Συναγερμός! Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου!».

Οι προσυγκεντρώσεις των Κομματικών Οργανώσεων της ΚΟ Αττικής και των αντίστοιχων Οργανώσεων της ΚΝΕ για το συλλαλητήριο έχουν προγραμματιστεί για τις 6 μ.μ., στα εξής σημεία:

Κάνιγγος: Βιομηχανία, Κατασκευές, Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες - Πληροφορική, Επισιτισμός - Τουρισμός, Εμπόριο - Υπηρεσίες, Χρηματοπιστωτικό, Υγεία - Πρόνοια, Δικηγόροι, ΕΒΕ, ΜΜΕ.

Ομόνοια: Α' Αθήνας, Βορειοδυτική Αθήνα, Βόρεια, Νοτιοδυτική, Δυτικός, Βορειοδυτική Αττική, Πειραιάς, Μεσόγεια - Λαυρεωτική.

Προπύλαια: ΑΕΙ - Ερευνα, Εκπαιδευτικοί, Νότια, Ανατολικά, Καλλιτέχνες, ΟΤΑ - Δημόσια Διοίκηση.

Συνεχίζονται οι συσκέψεις και εκδηλώσεις

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής καλεί σε εκδήλωση στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Ελευσίνας διοργανώνει σύσκεψη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας (Χαριλάου 28). Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Αίγινας διοργανώνει συγκέντρωση στο δημοτικό γήπεδο Αίγινας, στην αίθουσα «Παύλος Ανδρεόπουλος», με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Βουρδουμπά, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν σε συγκέντρωση στον δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκα» (3ης Ορεινής Ταξιαρχίας, Ζωγράφου). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Οπτικοακουστικού καλεί σε σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια). Θα μιλήσει ο Εντρι Νέζα, μέλος του Τομεακού Γραφείου Καλλιτεχνών.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κόκκινου Μύλου - Αγ. Αννας διοργανώνει σύσκεψη στο καφενείο του Κύπριου (Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης 73) στον Κόκκινο Μύλο. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Καισαριανής καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καισαριανής. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ.

Την Κυριακή 20 Μάρτη στις 10.30 π.μ., οι ΚΟΒ ΜΜΕ Αττικής του ΚΚΕ, η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» και η ΚΟΒ «902» καλούν σε σύσκεψη με θέμα «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος και προπαγάνδα», στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκδηλώσεις των Τομεακών Οργανώσεων

-- Το Σάββατο 19 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., οι ΤΟ Πειραιά και Μεταφορών καλούν σε εκδήλωση στο παλιό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή και Δημητρίου 80). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Την Κυριακή 20 Μάρτη, στις 12 μ., η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Στα τύμπανα του πολέμου που ξαναχτυπούν... δύναμη και ελπίδα η πάλη των λαών», στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245,Νίκαια). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό - αφηγηματικό δρώμενο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ