Πέμπτη 24 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ
Θα βρουν στην απέναντι μεριά τους νέους που υπηρετούμε

Με επιστολές τους στο «alt.gr» νέοι στρατευμένοι συνεχίζουν να καταδικάζουν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και εκφράζουν την αντίθεσή τους στην εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν.

«Τόσο τα συμφέροντα που εκπροσωπούν η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, όσο και αυτά της Ρωσίας είναι ξένα και εχθρικά προς τον λαό της χώρας μας και όλου του κόσμου. Οποια μεριά και αν νικήσει και σε αυτό τον πόλεμο, ο χαμένος θα είναι πάντα ο λαός», αναφέρει ο στρατιώτης Πυροβολικού Καζάντζας Δημήτριος και προσθέτει:

«Καταδικάζω την ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία και διαμαρτύρομαι για την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μου σε αυτή. Καταδικάζω την ενεργοποίηση της Ταχείας Δύναμης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα. Είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε συμμετοχή της μονάδας μου στον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας και σε τέτοια πιθανότητα επιθυμώ εγώ προσωπικά να μην συμμετάσχω.

Ο λαός της χώρας μας να αγωνιστεί ώστε κανένας φαντάρος να μη βγει από τα σύνορα της χώρας, καμία εμπλοκή, καμία διευκόλυνση, είτε με υποδομές είτε με έμψυχο δυναμικό, να μη γίνουμε συνεργοί στα εγκλήματά κατά των λαών».

Τα σχέδιά τους θα βρουν στην απέναντι μεριά τους νέους που υπηρετούμε τη θητεία μας, τονίζουν φαντάροι από στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην εμπλακεί κανένας φαντάρος, κανένα στέλεχος του στρατού, κανένα πλοίο ή αεροπλάνο της χώρας μας στον πόλεμο. Είναι πόλεμος άδικος και από τις δύο πλευρές (ΝΑΤΟ και Ρωσία), που έχουν βάλει στη μέση τον ουκρανικό λαό και γενικά τους λαούς και τους κάνουν σάκο του μποξ για τα συμφέροντά τους.

Να σταματήσει αμέσως η σφαγή!

Κανένα μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας να μη σταλεί στον πόλεμο.

Καμιά διευκόλυνση των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων για διέλευση προς την Ουκρανία μέσω των λιμανιών και αεροδρομίων της χώρας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ