Τετάρτη 11 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συσκέψεις - συνελεύσεις σωματείων

-- Το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου - Καλλυντικού Αττικής καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των επιχειρησιακών σωματείων του κλάδου σε σύσκεψη την Κυριακή 15 Μάη, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας (Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος). Στη σύσκεψη θα συζητηθεί η οργάνωση του αγώνα για την υπογραφή επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων καθώς και της κλαδικής ΣΣΕ. «Δυναμώνουμε τον αγώνα για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς και διεύρυνση δικαιωμάτων, ενάντια στην ακρίβεια που ροκανίζει το εισόδημά μας, ενάντια στο διαμορφωμένο αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο», σημειώνει το Συνδικάτο στο κάλεσμά του.

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Λέσβου καλεί σε σύσκεψη την Παρασκευή 13 Μάη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43) με θέμα τις εξελίξεις στον κλάδο της οικοδομής. Στη σύσκεψη θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

-- Το κλαδικό Συνδικάτο Τουριστικών Επαγγελμάτων Κεφαλονιάς - Ιθάκης καλεί σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15 Μάη στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο (Α. Τρίτση 119, παραλία Αργοστολίου), με θέμα την πάλη για την υπογραφή Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, για όλους στον κλάδο του Τουρισμού στον νομό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ