Τετάρτη 18 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σήμερα και αύριο η διήμερη περιοδεία του Ν. Παπαναστάση

Διήμερη περιοδεία στην Κεφαλονιά θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που ετοιμάζει η Τομεακή Επιτροπή του Κόμματος.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα στο νησί, όπως η ανάπτυξη των ιχθυοκαλλιεργειών, η νέα τουριστική περίοδος και τα αναγκαία μέτρα για την αντιπυρική περίοδο, την προστασία του περιβάλλοντος και της λαϊκής περιουσίας.

Σήμερα στις 8.30 μ.μ. ο Νίκος Παπαναστάσης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις ιχθυοκαλλιέργειες και τα άλλα προβλήματα του λαού».

Αύριο το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και στη συνέχεια θα μιλήσει στο προσωπικό, ενώ στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη μαζικών - λαϊκών φορέων στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, με θέμα «Τα προβλήματα του λαού της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα για τις ιχθυοκαλλιέργειες και τον τουρισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ