Τετάρτη 1 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7 π.μ., ο Φώτης Μακρής, στέλεχος του Κόμματος, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της εταιρείας «ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕ» στον Βοτανικό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Ανάκασας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, στην Ανάκασα, με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Μοσχάτου του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, με θέμα: «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!». Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

  • Επίσης σήμερα, Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στο προαύλιο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης (Αθ. Διάκου 120). Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη 2 Ιούνη

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο του Κόμματος θα επισκεφτεί τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό στο Ολυμπιακό Χωριό.

-- Στις 10 π.μ., ο Ορέστης Διαμαντόπουλος, στέλεχος του Κόμματος, θα επισκεφτεί το υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί τις αποθήκες του Ομίλου ΟΤΕ στον Αυλώνα.

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί την εταιρεία «PROFARM».

-- Στις 11.30 π.μ., κλιμάκιο του Κόμματος θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΤΕΜΜΑ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ