Τρίτη 7 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική δραστηριότητα

Αύριο Τετάρτη:

Εκδήλωση των ΚΟΒ Θερμαϊκού και Μίκρας, στις 7.30 μ.μ., στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (επί της Ανθέων) με θέμα: «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!». Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Σύσκεψη της ΚΟΒ Νεάπολης, στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο «Ρήγα Φεραίου» (γέφυρα αναστεναγμών) με θέμα «Πόλεμος - φτώχεια - ακρίβεια, τώρα με το ΚΚΕ για την ανατροπή της βαρβαρότητας». Θα μιλήσει η Φωτεινή Κοκώνη, μέλος του ΤΓ της Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Εκδήλωση των ΚΟ του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ευόσμου, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το σχολείο». Θα μιλήσει η Ελένη Κυγιάκη, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Παρεμβάσεις θα κάνουν: «Για τα προβλήματα στα σχολεία της περιοχής και τις ευθύνες της Διοίκησης του δήμου» ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος. Για τις «επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία των παιδιών» η Ρούλα Γεωργιάδου, στέλεχος του ΚΚΕ, ψυχίατρος.

Σύσκεψη της ΚΟΒ Ιωνίας - Σίνδου, στις 8 μ.μ., στο προαύλιο του Γυμνασίου Διαβατών, με θέμα «Πόλεμος - φτώχεια - ακρίβεια, τώρα με το ΚΚΕ για την ανατροπή της βαρβαρότητας». Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Πέμπτη 9 Ιούνη:

Εκδήλωση των ΚΟΒ Βότση - Φοίνικα του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στον πεζόδρομο έξω από το αμφιθέατρο του 4ου - 5ου Λυκείου Βότση, με θέμα «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ