Τετάρτη 8 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις σε γειτονιές και χώρους δουλειάς

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 π.μ. ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ στην Ελαΐδα για να συζητήσει με τους εργαζόμενους

-- Στις 11.15 π.μ. ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας φαρμάκου «Adelco» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Μπραχαμίου καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Αγίου Ελευθέριου της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας καλεί σε συγκέντρωση στο παρκάκι Ζαφειροπούλου και Θεοφίλα. Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων καλεί σε συγκέντρωση στο ανοιχτό θεατράκι στην πλατεία Κοκκινόπουλου, με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Ταύρου καλεί σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 10 π.μ. ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Intracom Defense» και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ντάβαρη. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΚΕΟΕ.

Βιβλιοπαρουσίαση

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Δημοσίου της Τομεακής Οργάνωσης Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης της ΚΟ Αττικής καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Η συνταγματική έκφραση της δικτατορίας του κεφαλαίου», στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ), Αγίων Ασωμάτων 31, πλησίον ΗΣΑΠ «Θησείο». Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, υπεύθυνη του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ