Τετάρτη 15 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη:

-- Σύσκεψη με θέμα την κατάσταση και τα προβλήματα που βιώνουν οι μικροί έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι και τις θέσεις του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει στις 7.30 μ.μ. στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής» στην Πάτρα (Κανακάρη 159) η ΚΟΒ ΕΒΕ της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο» θα πραγματοποιήσει στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, η ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Κοζάνη, η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ οργανώνει βιβλιοπαρουσίαση - συζήτηση της έκδοσης «1922: Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», σε επιμέλεια του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πέμπτη 16 Ιούνη

-- Εκδήλωση με θέμα «Ο πόλεμος της προπαγάνδας και η προπαγάνδα του πολέμου - ψηφιακά μέσα, social media και πραγματική ενημέρωση», διοργανώνει η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής - Ερευνας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 15 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών στη νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 18 Ιούνη

-- Στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Δηλεσίου, η Τομεακή Οργάνωση Θήβας - Οινοφύτων του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική συγκέντρωση με θέμα: «Με το ΚΚΕ στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο». Ομιλητής ο Αντώνης Τουλουμάκος, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ