Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

-- Οι ΚΟΒ Νεάπολης, Κατασκευών και Καλλιτεχνών Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση, στις 7.30 μ.μ. στο πάρκο Χατζηχαλάρ, με ομιλητή τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Πλατύ πρόγραμμα περιοδειών σε χώρους δουλειάς και συνοικίες στην πόλη της Λαμίας προγραμματίζει η ΤΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα σήμερα Τρίτη:

-- Στις 11 π.μ., στα καταστήματα εστίασης στο κέντρο της Λαμίας, με επικεφαλής τον Φοίβο Ιακωβίδη, μέλος του ΤΓ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ., στις υπηρεσίες του δήμου Λαμίας, με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στη Νέα Αμπλιανη και τα καταστήματα της περιοχής, με επικεφαλής τον Γιώργο Πατεράκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη στις 11 π.μ., περιοδεία στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία, με επικεφαλής την Ανδριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέα της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Η ΚΟ Αττικής

Αύριο Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Γ'-Δ' Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΒ (Σάμου). Θα μιλήσει ο Αλέκος Κοτέας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά καλούν σε εκδήλωση με θέμα: «Με το ΚΚΕ... Για τη ζωή, τη δουλειά, τη μόρφωση που έχουμε ανάγκη!», στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21, Πειραιάς). Θα μιλήσει ο Σπύρος Βέρρας, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.

Την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη

-- Στις 6 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πειραιά, μαζί με τον Αλέκο Κοτέα, μέλος του ΤΓ Πειραιά του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο, θα περιοδεύσουν και θα μιλήσουν με τους εργαζόμενους στα καροτσάκια και στις 7 π.μ. στο γκαράζ του δήμου Πειραιά.

-- Στις 9 π.μ., ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΣΤΑΣΥ στα Σεπόλια, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ