Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΜΣ
Νότες διεκδίκησης για ζωή και δουλειά με δικαιώματα

Από τη συναυλία
Από τη συναυλία
Μια βραδιά - ανάσα διασκέδασης για ακόμα πιο ακούραστη δουλειά από σήμερα πρόσφερε στους εργαζόμενους της Λάρισας η χθεσινή πολιτιστική εκδήλωση που οργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο και το Παράρτημα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στο κηποθέατρο «Αλκαζάρ».

Η εκδήλωση ξεκίνησε το απόγευμα με τους ήχους τραγουδιών που έβαζαν οι DJs, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επαγγελματιών Δισκοθετών (DJ) Λάρισας. Γύρω στις 8 μ.μ. έφτασαν στον χώρο του κηποθέατρου μουσικοί και εργαζόμενοι, με πορεία που πραγματοποίησαν από την κεντρική πλατεία. Αφού παρουσιάστηκε το θεατρικό δρώμενο «Δημοψήφισμα» του Μπ. Μπρεχτ από τη Θεατρική Ομάδα του Εργατικού Κέντρου, έγιναν χαιρετισμοί από τον Γιάννη Σκόκα, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, και τον Βασίλη Παρασκευόπουλο, πρόεδρο του ΠΜΣ. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μεγάλη συναυλία στην οποία συμμετείχαν πάνω από 40 καλλιτέχνες.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών, παρουσιάζοντας τις εκδόσεις και τους καταλόγους εκθέσεων που έχει πραγματοποιήσει.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σωματείων, φορέων και συνδικαλιστών στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6)

Σε άλλες δράσεις στη Θεσσαλία, χτες σε σύσκεψη που οργάνωσαν στα Τρίκαλα τα Σωματεία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών και το Παράρτημα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου αποφασίστηκαν μια σειρά αγωνιστικές πρωτοβουλίες: Τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη θα γίνουν παρεμβάσεις έξω από γραφεία εταιρειών - παρόχων, που πουλάνε το ρεύμα «χρυσάφι», και τη Δευτέρα 10 Οκτώβρη απογευματινό συλλαλητήριο με πλαίσιο αιτημάτων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας.

Συσκέψεις επίσης θα πραγματοποιηθούν στην Καρδίτσα, στο Εργατικό Κέντρο αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ., και στον Βόλο την Τετάρτη 5 Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ