Πέμπτη 3 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ - ΜΙΚΡΟΙ ΕΒΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
«Σταματάμε κάθε εργασία και κατεβαίνουμε στην απεργιακή συγκέντρωση»

Κάλεσμα για κλειστά μαγαζιά από την ΟΒΣΑ

«9 Νοεμβρίου κλείνουμε τα μαγαζιά μας μέχρι το μεσημέρι. Σταματάμε κάθε εργασία και κατεβαίνουμε στη συγκέντρωση, στις 10 π.μ. στα Χαυτεία»: Με το κάλεσμα αυτό απευθύνεται η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ) στους αυτοαπασχολούμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις τους στην Αττική, για να κατέβουν μαζικά στους δρόμους την Τετάρτη.

Το ΔΣ της ΟΒΣΑ χαιρετίζει τις δεκάδες Ομοσπονδίες και Σωματεία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων που έχουν ήδη πάρει αποφάσεις συμμετοχής στη συγκέντρωση και ιδιαίτερα εκείνα τα σωματεία που για πρώτη φορά συμπορεύονται στον δρόμο του αγώνα και των διεκδικήσεων για τα οξυμένα προβλήματα.

«Αρνούμαστε να πληρώσουμε ξανά, αγώνας μαζικός για την επαγγελματική μας επιβίωση και τη ζωή μας», τονίζει η ΟΒΣΑ, καλώντας όσα σωματεία δεν έχουν πάρει ακόμα θέση στον αγώνα, να το πάρουν απόφαση: «Καλούμε τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους επαγγελματίες της Αττικής να πλημμυρίσουν το κέντρο της Αθηνάς. Να βροντοφωνάξουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο το άγχος, την ανασφάλεια που μας προκαλούν η ακρίβεια, οι υποχρεώσεις, η θηλιά των χρεών. Καλούμε όλους τους συναδέλφους της Αττικής να σταματήσουν κάθε επαγγελματική εργασία, να κλείσουν το μαγαζί τους και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ