Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για την προστασία και τις σύγχρονες ανάγκες του παιδιού

Η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί την Κυριακή 11 Δεκέμβρη στις 11 π.μ. σε εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ στην πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες του παιδιού», στο ξενοδοχείο «Wyndham» (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους φορέων και ειδικούς επιστήμονες.

Η εκδήλωση επιδιώκει να φέρει στο επίκεντρο την ανάγκη συμπόρευσης με το ΚΚΕ για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του παιδιού. Τα παιδιά είναι τα πρώτα θύματα της βαρβαρότητας του καπιταλιστικού συστήματος, της ακρίβειας, της μορφωτικής υποβάθμισης, της φτώχειας, της ενεργειακής κρίσης, της ίδιας της σήψης του.

Οι εργαζόμενοι, πιο ειδικά οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, έχοντας και αυτό ως κριτήριο, τώρα πρέπει να μπούνε στον αγώνα. Να απαιτήσει ο λαός την ανάπτυξη ενός ενιαίου φορέα παιδικής προστασίας, για τα παιδιά που έχουν βιώσει απώλεια, κακοποίηση, εγκατάλειψη. Να παλέψει για να καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες όλων των παιδιών για μόρφωση, Υγεία, αθλητισμό, πολιτισμό, για όλες δηλαδή τις προϋποθέσεις μιας ομαλής ψυχοσωματικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Μέσα στον αγώνα, με τη μαχητική στάση μας διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας. Τους μαθαίνουμε την αξία της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της γνώσης, την ομορφιά της υπερνίκησης των δυσκολιών. Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ ο λαός μπορεί να σώσει τα παιδιά του!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ