Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 3 Δεκέμβρη

-- Η ΚΟ Αμαρουσίου καλεί στις 6 μ.μ. στο δημαρχείο Αμαρουσίου. Θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ Μενιδίου πραγματοποιούν λαϊκό γλέντι στην αίθουσα ΠΟΚΕΝ (Φιλαδελφείας 217 και Κεφαλληνίας) στις 8.30 μ.μ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Χρηματοπιστωτικού Αττικής καλεί στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής - Πειραιώς (ΣΕΤΑΠ) (Αμερικής 10, Μετρό «Πανεπιστήμιο»). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Δυτικής Θεσσαλονίκης καλεί στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Ευόσμου, με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος της ΚΕ, και στις 6.30 μ.μ. στο καφέ «Το Ποτηράκι», στο Πρόχωμα, με ομιλητή τον Ηλία Γκουτζηγιάννη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας καλεί στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Μεσσήνης. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Χαλκιδικής καλεί στις 6 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα του δημαρχείου Πολύγυρου, με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του Κόμματος και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Η ΚΟΒ Διονύσου - Β. Χωριών καλεί στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου, με θέμα «Πεντελικό Ορος - Για τις ανάγκες του λαού και όχι για τα μονοπώλια». Θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Γιάννης Γκιόκας.

Κυριακή 4 Δεκέμβρη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Λευκάδας καλεί στις 6.30 μ.μ. στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου, με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης καλεί στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αλιάκμων», με θέμα «Χτίζουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στα αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος των παιδιών και των γυναικών». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση των Γυναικών.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Δυτικής Θεσσαλονίκης καλεί σε σύσκεψη στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κουφαλίων, με ομιλητή τον Λεωνίδα Στολτίδη, βουλευτή του Κόμματος.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Ενεργειακού Κέντρου πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Η συμπόρευση με το ΚΚΕ η μόνη διέξοδος για τον βιοπαλαιστή αγρότη», στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Αμύνταιο, με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη.

-- Η ΚΟΒ Ωρωπού πραγματοποιεί εκδήλωση για τα 78 χρόνια από τη «Μάχη της Πύλας», στις 11 π.μ. στο Μνημείο της Πύλας στον Αυλώνα. Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, Γραμματέας Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής. Σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αυλώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ