Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη

- Η ΤΕ Κέρκυρας στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Οι ΚΟ Σιάτιστας στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σιάτιστας, με θέμα «Η Υγεία κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής - Ερευνας Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα «Υποκλοπές - Λογισμικά παρακολούθησης - Μυστικές Υπηρεσίες: Ποιος θα μας προστατεύσει απ' τους προστάτες;», στις 7 μ.μ. στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51, Θεσσαλονίκη). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ.

- Η ΤΕ Φωκίδας καλεί στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών στην πλατεία Κεχαγιά (Αμφισσα), στην παρουσίαση της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή». Την παρουσίαση θα κάνει ο Θανάσης Λεκάτης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

- Η ΚΟΒ Καρκιναγρίου Ικαρίας καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Μακρόνησος - Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», στις 7 μ.μ. στο καφενείο «Αμάλου».

- Η ΚΟΒ Αγιάς Λάρισας οργανώνει σύσκεψη με αγρότες στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Χατζάκος». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σπήλιος, Γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας.

Αύριο, Παρασκευή

- Η ΤΕ Ηρακλείου στην Παλιά Λαχαναγορά, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου. Επίσης, σύσκεψη στο καφενείο «Ντεκές» (Πρώην Μαστρακούλη) στα Νέα Αλάτσατα, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.

- Η ΤΕ Μαγνησίας στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Αναπαύσεως - Καραμπατζάκη) για τα δικαιώματα των ΑμεΑ. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Βεζύρη, μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των ΑμεΑ και των χρόνια πασχόντων εξυπηρετούν τις ανάγκες τους; Η θέση του ΚΚΕ», και η Χρυσούλα Καρμπά, Δρ ψυχολόγος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού Ειδικής και Γενικής Αγωγής Θεσσαλίας, με θέμα: «Η κατάσταση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Δικαίωμα η ουσιαστική ένταξη στη ζωή».

- Η ΤΕ Εβρου με εκπαιδευτικούς και ομιλητή τον Σταύρο Μπάζα, μέλος της ΕΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης.

- Η ΚΟΒ Κεντροανατολικών Συνοικιών Καβάλας στις 6 μ.μ. με ομιλήτρια την Δανάη Μουρούτη, μέλος της ΤΕ Καβάλας.

Συνεστιάσεις στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

Αύριο, Παρασκευή

- Η ΤΕ Πιερίας στις 8 μ.μ., στο μεζεδοπωλείο «Μπουγιουρντί», επί της παρόδου Ιωάννου Κοσμά 3, Κατερίνη.

- Η ΤΟ Καστοριάς - Βοΐου στο εστιατόριο «Ουσίες κι...», στη Νέα Λεύκη Καστοριάς στις 8 μ.μ.

- Η ΤΟ Κοζάνης στην ταβέρνα «ΣΙΟΠΟΤΟ», στις 9 μ.μ.

- Η ΚΟ ΕΥΔΑΠ, στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2), στις 7.30 μ.μ. Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ