Τρίτη 21 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Σε μια μαζική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου, που αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τους φίλους και τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ που έδωσαν το «παρών», μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Τους καλωσόρισε η Ελσα Βακάλη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Χρ. Σαλταπίδας, πλοίαρχος ε.α. ΠΝ και υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα με το ΚΚΕ, και ο Γ. Χαραλαμπίδης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γαλατσίου και υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα.

Παραβρέθηκαν ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Θ. Κωτσαντής, και ο Π. Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα, όπου υποψήφιος είναι και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πριν από την εκδήλωση ο σύντροφος Γ. Παληός από τη Χίο πρόσφερε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ το έργο «Στοιχειοθετώντας» του Φ. Αγγουλέ που εκδόθηκε στη Χίο από τις εκδόσεις ΑΠ και περιλαμβάνει ανέκδοτα ποιήματά του τα οποία έχουν δημοσιευτεί μόνο στον χιακό Τύπο όπως και τα χρονογραφήματα του που έγραψε με ψευδώνυμο το 1962 και το 1963.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ