Τρίτη 21 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΥΓΕΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ
Να ακυρωθεί η δημοπράτηση του πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου 409

«Παρά τις συνεχείς προσπάθειες του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, να επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Αμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, προκειμένου να οριστεί συνάντηση για το θέμα του πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου 409, το οποίο η κυβέρνηση θέλει να παραδώσει σε ιδιώτες, αυτό μέχρι σήμερα έχει καταστεί αδύνατον», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Πάτρας, απαιτώντας να μη δημοπρατηθεί το πρώην Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 409, διαδικασία που έχει δρομολογηθεί για αύριο Τετάρτη.

«Με τη στάση της αυτή, η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς αποδεικνύουν ότι περιφρονούν τον πατραϊκό λαό», αναφέρει η δημοτική αρχή, προσθέτοντας ότι έχει ενημερώσει με επιστολές της «τον πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Αμυνας ότι η πόλη και οι φορείς της ζητούν να ακυρωθεί η δημοπρασία και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αξιοποίησης του κτιρίου για τις υγειονομικές ανάγκες της περιοχής».

«Η παραχώρηση του νοσοκομείου σε ιδιώτες αποτελεί εχθρική για τον λαό της Πάτρας ενέργεια και αιτία "πολέμου"», δηλώνει η δημοτική αρχή και προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι «οι όποιες ενέργειές τους, αν θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση με τις επιλογές του πατραϊκού λαού, θα φροντίσουμε να μείνουν στα χαρτιά. Θα βρουν απέναντί τους τη δημοτική αρχή, καθώς και τους μαζικούς λαϊκούς φορείς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ