Πέμπτη 4 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα Νέου Ψυχικού της ΠΕΑΕΑ, πραγματοποιεί το Σάββατο 6-4-02 στις 11 π.μ. στο ΜΕΟ Ν. Ψυχικού, εκλογοαπολογιστική συνέλευση.
  • Το Παράρτημα Μακρύνειας - Θέρμου της ΠΕΑΕΑ και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν συνεστίαση αφιερωμένη στα 60 χρόνια από τη συγκρότηση του ΕΛΑΣ, το Σάββατο 6-4-02 στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Ο ΤΣΑΜΗΣ» στις Παπαδάτες Μακρύνειας.
  • Ο Δήμος Ζωγράφου και το Τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ, τελούν το ετήσιο μνημόσυνο για τους 5 απαγχονισθέντες αγωνιστές, καθώς και όλους τους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης της περιοχής, την Κυριακή 7-4-02 στις 11.00 π.μ., στην πλατεία «Πέντε ηρώων» (Παπαδιαμαντοπούλου και Ξενίας).
  • Το Παράρτημα Λουτρακίου - Περαχώρας της ΠΕΑΕΑ, την Κυριακή 7-4-02 στις 10.30 π.μ. στον Αγιο Φανούριο, τελεί το ετήσιο τρισάγιο στη μνήμη, των εκτελεσμένων αγωνιστών Βασίλη και Ηλία Σπυρογιαννάκη και των 53 πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ της περιοχής. Τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν για την εκδήλωση, που ξεκινά στις 8 πμ από την πλατεία Κάνιγγος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ