Σάββατο 10 Ιούνη 2023 - Κυριακή 11 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών

Ενα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών και συγκεντρώσεων σε ξενοδοχεία, επισιτιστικές αλυσίδες και πιάτσες διανομέων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από την Τομεακή Οργάνωση Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής, ενόψει της εκδήλωσης στις 12 Ιούνη, το οποίο εμπλουτίζεται μέρα τη μέρα.

Χωρίς να σταματούν ούτε λεπτό, τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οι οπαδοί στον κλάδο εντείνουν και δυναμώνουν τη δράση τους, την προσπάθεια ώστε να αυξηθεί η δύναμη του ΚΚΕ, να φτάσει το κάλεσμά του σε κάθε εργαζόμενο

Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 10 Ιούνη

-- Στις 10 π.μ., η ΚΟ Μεγάλων ξενοδοχείων στο Κέντρο, με επικεφαλής την Αντιγόνη Μαυρομάτη, μέλος της ΤΕ, θα περιοδεύσει στα ξενοδοχεία της πλατείας Μεταξουργείου.

-- Στις 12 μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens».

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Επισιτισμού Δυτικών Συνοικιών, με επικεφαλής την Γεωργία Φλούδα, μέλος του ΤΓ, θα περιοδεύσει στα επισιτιστικά καταστήματα στο Περιστέρι.

Την Κυριακή 11 Ιούνη

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Επισιτισμού Κέντρου, με επικεφαλής την Σωσώ Παλιάγγα, μέλος του ΤΓ, θα περιοδεύσει στα επισιτιστικά καταστήματα στις οδούς Ερμού και Μητροπόλεως και στο Μοναστηράκι.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Επισιτισμού Δυτικών Συνοικιών, με επικεφαλής την Γεωργία Φλούδα, θα περιοδεύσει στα επισιτιστικά καταστήματα στο Αιγάλεω.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Επισιτισμού Νοτίων Συνοικιών, με επικεφαλής την Αθηνά Μπυράκου, μέλος της ΤΕ, θα περιοδεύσει στα επισιτιστικά καταστήματα στην Γλυφάδα και στις 1.30 μ.μ., στα επισιτιστικά καταστήματα στην Αργυρούπολη.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Επισιτισμού στον Βόρειο Τομέα, με επικεφαλής την Γιάννα Μπούτζα, μέλος του ΤΓ, θα περιοδεύσει στα επισιτιστικά καταστήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τη Δευτέρα 12 Ιούνη

-- Στις 12 μ., η ΚΟ Μεγάλων Ξενοδοχείων Κέντρου, με επικεφαλής τον Γιώργο Σκούφο, μέλος του ΤΓ, θα περιοδεύσει στο ξενοδοχείο «Crown Plaza».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ