Σάββατο 10 Ιούνη 2023 - Κυριακή 11 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Εκτός ο Πνευματικός

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχειρεί η ΝΔ, καθώς εκτός ψηφοδελτίων της τέθηκε με απόφαση Μητσοτάκη ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας Σπ. Πνευματικός, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τους καρκινοπαθείς.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, ξεπερνώντας κάθε όριο κυνισμού, πρότεινε τα νοσοκομεία να κάνουν διαλογή καρκινοπαθών που «αξίζουν» περαιτέρω βοήθεια για να μειωθούν τα έξοδα, στη λογική του «κόστους - οφέλους».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας την Παρασκευή στην Αιδηψό, ανακοίνωσε ότι ο Πνευματικός τίθεται εκτός εκλογικού αγώνα (όχι από τα ψηφοδέλτια, καθώς έχουν εγκριθεί από τον Αρειο Πάγο και δεν μπορούν να αλλάξουν τώρα) και ότι θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την έδρα στην περίπτωση που εκλεγεί. Ο Πνευματικός στις εκλογές της 21/5 είχε έρθει τρίτος και πρώτος επιλαχών καθώς η ΝΔ κατέλαβε δύο έδρες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι «μένει» η πολιτική της εμπορευματοποίησης της Υγείας, που αντιμετωπίζει τους ασθενείς ως «κόστος», πολιτική την οποία δεσμεύονται να «τρέξουν» παραπέρα και η ΝΔ και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ