Τρίτη 13 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
«Μαλλιά κουβάρια» με σοβαρότατες καταγγελίες λίγο πριν τις κάλπες

Πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι ίσως ανέμεναν κάποιοι αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, αν και η επικεφαλής του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει πλούσιο αντιλαϊκό «βίο και πολιτεία» στην πολιτική εδώ και πολλά χρόνια.

Ετσι, λοιπόν, οι αποχωρήσεις από το κόμμα της δεν έχουν τέλος, μετά τις ανακατατάξεις στις εκλογικές λίστες στις οποίες προχώρησε η ίδια η Ζ. Κωνσταντοπούλου, πετώντας έξω υποψηφίους που είχαν έρθει πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης για να τοποθετήσει άλλους, ακόμα και συγγενικά της πρόσωπα!

Μέχρι χτες οι αποχωρήσεις είχαν φτάσει τις 9, δύο βδομάδες πριν τις εκλογές της 25ης Ιούνη.

«Παρακαλώ να μην ψηφίσετε το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και να μείνετε μακριά από ένα ακόμα κόμμα που κοροϊδεύει και εξαπατά τους ίδιους τους υποψηφίους της, πόσο μάλλον τον απλό πολίτη».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μάη με την Πλεύση Ελευθερίας στον νομό Ιωαννίνων, Χρήστος Λάμπρου, ο οποίος εκφράζει την αποστασιοποίησή του από το κόμμα, συντασσόμενος με τις καταγγελίες τριών ακόμα συνυποψηφίων του σε όλη την Ελλάδα για ανήθικη συμπεριφορά απέναντί τους.

Η Ολγα Δάλλα απέσπασε 6.168 σταυρούς, βγαίνοντας πρώτη στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ωστόσο την εκλόγιμη θέση της κατέλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είχε βγει τρίτος στην Α' Αθηνών. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τελευταίος γνώριζε ότι θα είναι πρώτος στη λίστα της Α' Αθήνας από το βράδυ των εκλογών της 21ης Μάη, παρά το γεγονός ότι είχε έρθει τρίτος!

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου, με τα γνωστά ακατάληπτα για τα οποία κατά καιρούς έχει γίνει διάσημη, σε δηλώσεις της ανέφερε προσβλητικά για τους υποψηφίους της ότι «εγώ έχω την ευθύνη να φτιάξω μια κοινοβουλευτική ομάδα που να μην είναι αδιάβαστη, απούσα, να κοιμάται στα έδρανα και να λοξοδρομεί».

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει και η επιλογή της Ζ. Κωνσταντοπούλου να τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση, παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε καν στα ψηφοδέλτια της 21ης Μάη.

Η πρώτη σε ψήφους στη Β' Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη, είπε: «Αποσύρω τη στήριξή μου στην Πλεύση Ελευθερίας και στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία, παραβλέποντας εντελώς τη σταυροδοσία των εκλογών, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές διορίζοντας ημέτερους. Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτά που προασπίζεται η διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, περί δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ήθους και δικαιοσύνης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ