Τρίτη 13 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Πετραλώνων - Θησείου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Μερκούρη. Θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, και η Κωνσταντίνα Κούνεβα, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας καλούν σε σύσκεψη στο καφενείο «Καφέ» στην περιοχή Απομάχων στη Ν. Φιλαδέλφεια. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., στην Αλεξανδρούπολη, σύσκεψη με εκπαιδευτικούς στο καφέ ΜΟΚΑ (Ηροδότου), με τον Νίκο Λάππα, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Ελληνορώσων, στην πλατεία Πηνελόπης Δέλτα. Θα μιλήσουν οι υποψήφιες βουλευτές στην Α' Αθήνας Λιάνα Κανέλλη και Χριστίνα Σκαλούμπακα.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Αμπελοκήπων στα Κουντουριώτικα, στην πλατεία Προσφύγων (Πιτάνης και Γεροστάθη). Θα μιλήσει ο Χάρης Βουρδουμπάς, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας.

- Στις 8 μ.μ., στον Εξαπλάτανο Αριδαίας, με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας Ρίζο Μαρούδα.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Μισθωτών Δικηγόρων, στο bar «Καφεκούτι» (Σόλωνος 123, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟ Χαλανδρίου στην ταβέρνα «Μανώλης» στο Πολύδροσο. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

- Στις 9 μ.μ. σύσκεψη με κατοίκους της Νέας Βύσσας στο Δημοτικό Αναψυκτήριο, με τους Νίκο Παπαναστάση, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, και Τριαντάφυλλο Φωτιάδη, υποψήφιο βουλευτή Εβρου.

- Στις 10.30 π.μ., οι ΚΟ Αιγάλεω καλούν σε σύσκεψη συνταξιούχων στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθήνας.

-- Στις 9 μ.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης και ο Στέλιος Τσικριτσής, υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Αύριο, Τετάρτη

- Στις 10.30 π.μ., η Κομματική Ομάδα Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (Κλεισθένους 15). Θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη και ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιοι βουλευτές στην Α' Αθήνας.

- Στις 6.30 μ.μ., η Κομματική Ομάδα Συνταξιούχων καλεί σε σύσκεψη, στο Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων (Δεκελείας 42, Μενίδι). Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας καλούν σε σύσκεψη στο μεζεδοπωλείο «Στου Λαγουδάκη» (λεωφ. Δεκελείας 36). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Πατησίων στην Αγία Βαρβάρα. Θα μιλήσουν οι Χάρης Βουρδουμπάς και ο Πάνος Ζάχαρης, υποψήφιοι βουλευτές στην Α' Αθήνας.

- Στις 7.30 μ.μ., στη Ροτόντα, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης Βασίλη Τομπουλίδη και Φίλιππο Μπαντή.

- Στις 7.30 μ.μ., στον Δήμο Νεάπολης Συκεών, στο πάρκο Αφαλή (πολιτιστική γειτονιά) με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, στα Ταμπούρια. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια βουλευτής στη Β΄ Πειραιά.

- Στις 8 μ.μ., στην Κάτω Τούμπα, στο πάρκο του Αγίου Φανουρίου, με ομιλητή τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

- Στις 8.30 μ.μ., στο Αμύνταιο, στα σκαλιά του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου (σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο). Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Μαρία Βογιατζή, υποψήφια βουλευτής Φλώρινας.

- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Κοζάνης, στην Ανω Κώμη στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ