Τρίτη 20 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σε μια μαζική, με ζωντάνια και παλμό κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, που έστειλε ενθαρρυντικό μήνυμα νέας ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής, μίλησε χτες το απόγευμα στην Πάτρα ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η πλατεία Τριών Συμμάχων της πόλης γέμισε από εργαζόμενους και λαϊκό κόσμο κάθε ηλικίας, που έδωσε δυναμικό «παρών», από κάθε γωνιά του νομού, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των Οργανώσεων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Ηταν στον ίδιο χώρο, μαζί με τους κομμουνιστές, άνθρωποι που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν σε κοινούς αγώνες οι οποίοι αφορούν κάθε πτυχή και αγωνία των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, που έχουν παλέψει και γνωριστεί μαζί τους, που ξέρουν ότι και την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι δίπλα τους και μπροστά στους αγώνες απέναντι σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά και διεκδικώντας όσα έχουν ανάγκη σήμερα οι εργαζόμενοι, ο λαός, η νεολαία.

Ηταν εκεί απλός κόσμος που έκανε το βήμα, στήριξε το ΚΚΕ στις 21 Μάη και πρέπει να συνεχίσει αποφασιστικά και τώρα, αλλά και άλλοι που θα το πράξουν ακόμα και για πρώτη φορά, την Κυριακή.

«Εγινε ένα βήμα, το ΚΚΕ ψηλά, πάμε για τα επόμενα με τόλμη και καρδιά» ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν δυνατά στον χώρο, μαζί με το «ΚΚΕ ισχυρό, δύναμη για τον λαό», που δόνησε την Πάτρα, ξεπερνώντας τα όριά της, φτάνοντας σε όλο τον νομό και δίνοντας έναυσμα επανεκλογής κομμουνιστή βουλευτή στην Αχαΐα, με ακόμα πιο δυνατό το Κόμμα και τον λαό της περιοχής.

Σημειώθηκε ότι μόνο το ΚΚΕ μπορεί να είναι 100% λαϊκή - μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και στη συμπολιτευόμενη «αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων - συμπληρωμάτων τους.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν μαχητικές προσυγκεντρώσεις των Κομματικών και ΚΝίτικων Οργανώσεων σε πλατείες της Πάτρας. Με πορείες και συνθήματα έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην πόλη, φτάνοντας στον χώρο της συγκέντρωσης, και κάλεσαν σε μαζική υπερψήφιση του ΚΚΕ την Κυριακή.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν οι Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τα μέλη της ΚΕ Δημήτρης Τζαβάρας, Νίκος Καραθανασόπουλος, Σωτήρης Παρίσης και οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του Κόμματος.

Παρευρέθηκε επίσης σύσσωμη η δημοτική αρχή Πάτρας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Ούτε στην Ερυθρά ούτε στην Ουκρανία, έξω η Ελλάδα από τα σφαγεία» (2024-03-13 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2023-05-17 00:00:00.0)
«Δένει» ακόμη πιο δυνατά τους δεσμούς της στη λαϊκή συνοικία των Προσφυγικών (2023-01-17 00:00:00.0)
Ενα πολύ όμορφο, μαζικό και μαχητικό νεολαιίστικο αντάμωμα (2018-07-10 00:00:00.0)
Μεγάλη συγκέντρωση - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο (2002-10-04 00:00:00.0)
Μαχητική απάντηση (1998-01-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ