Τετάρτη 21 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Μια μόνο επιλογή, ισχυρό ΚΚΕ

Κώστας Καποδίστριας, ηθοποιός, σκηνοθέτης

Οι εκλογές στις 25 του Ιουνίου πρέπει να στείλουν ακόμη πιο δυνατό μήνυμα ουσιαστικής αντίστασης με το ΚΚΕ, στις επιλογές του συστήματος.

Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, που η χώρα μας έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι για όποιον κάνει σχέδια υποδούλωσης του τόπου σύμφωνα με την αντίληψη της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Ο ελληνικός λαός, δέσμιος ακατάλληλων κυβερνήσεων, έζησε την προηγούμενη και συνεχίζει σε αυτή τη δεκαετία να ζει πολύ οδυνηρές καταστάσεις. Από το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου μέχρι την επέλαση των κερδοσκόπων. Από την καθήλωση των αποδοχών του μέχρι την έξαρση της ακρίβειας που του δυσκολεύει την επιβίωση. Από την ευθυγράμμιση των κυβερνήσεών του με το αφήγημα της δυτικής συμμαχίας και τα σχέδια των πολεμοκάπηλων του ΝΑΤΟ, μέχρι την εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας με δυσοίωνες μελλοντικές συνέπειες...

Πολλά και γνωστά είναι εκείνα που θα μπορούσαν να αναφερθούν μέσα από τις εμπειρίες μας από την απάνθρωπη λειτουργία του καπιταλιστικού συστήματος, που ενδιαφέρεται μόνο για τα κέρδη του αψηφώντας τις ζωές μας...

Απέναντι σε όλα αυτά υπάρχει μόνο μία επιλογή. Ισχυρό ΚΚΕ. Μόνο αυτό μπορεί να σταθεί ουσιαστικά απέναντι και να χαλάσει κάθε σκοτεινό σχέδιο που απεργάζονται εις βάρος μας.

Γι' αυτό και αυτή την Κυριακή στην κάλπη δαγκωτό ΚΚΕ. Οσο πιο ισχυρό τόσο πιο αποτελεσματικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ