Τρίτη 9 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Συνεχίζεται η φιλειρηνική πολιορκία

Συνεχίζεται η καθημερινή πολιορκία της ισραηλινής πρεσβείας, μέχρι και σήμερα Τρίτη 9 Απρίλη, που πραγματοποιούν από την περασμένη Πέμπτη μαζικοί φορείς του Λεκανοπεδίου, κλιμακώνοντας με τον τρόπο αυτό τις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης τους στον παλαιστινιακό λαό, απαιτώντας, παράλληλα, τον άμεσο τερματισμό της ισραηλινής επέμβασης.

Και χτες δυναμική κινητοποίηση αλληλεγγύης στην Ιντιφάντα πραγματοποίησαν μέλη φιλειρηνικών κινήσεων και συνδικάτων, από την Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ιωνία, Γαλάτσι, Καλογρέζα, Ν. Ηράκλειο και Παλαιστίνιοι που ζουν στη χώρα μας. Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν τη γενοκτονία που διαπράττει ο Σαρόν και έχει τη στήριξη του Μπους, καθώς και την υποκριτική πολιτική της ΕΕ και όσων κρατούν «ίσες αποστάσεις» και εξισώνουν θύτες και θύματα στο όνομα της καταδίκης... γενικά της βίας.

Σήμερα τη σκυτάλη παίρνουν φιλειρηνιστές αντιιμπεριαλιστές από Καλλιθέα, Ταύρο, Νέα Σμύρνη, Αλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Μοσχάτο, Επιτροπές Ειρήνης ΔΕΚΟ και Τραπεζών και εργαζόμενοι στην Υγεία, στο Δημόσιο και τις Κατασκευές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ