Πέμπτη 13 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΟΥΣΑ
Να ανακληθεί η εκδικητική απόλυση της συνδικαλίστριας

Συγκέντρωση χτες στο ΣΕΠΕ Ημαθίας από σωματεία και φορείς που συνεχίζουν τον αγώνα τους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Επιθεώρηση Εργασίας Ημαθίας, όπου συζητήθηκε χτες η εργατική διαφορά για την εκδικητική απόλυση της εργολαβικής εργαζόμενης - συνδικαλίστριας από το Νοσοκομείο Νάουσας, πραγματοποίησαν το Εργατικό Κέντρο και Σωματεία.

Απαίτησαν να επιστρέψει στη δουλειά η απολυμένη και διαμήνυσαν στην εργολαβική εταιρεία «Ηπειρωτική» που επιμένει στην αδιαλλαξία της, αλλά και στη διοίκηση του νοσοκομείου ότι θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν τον αγώνα μέχρι τη δικαίωσή της.

Θυμίζουμε ότι η εργολαβική εργαζόμενη απολύθηκε τρεις μέρες πριν την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Νάουσας, στις οποίες ήταν υποψήφια σε αγωνιστικό συνδυασμό. Επιπλέον είναι μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας.

Τη συμπαράσταση στην απολυμένη εκφράζουν δεκάδες σωματεία και φορείς, που καταγγέλλουν ότι στο πρόσωπο της Χρυσάνθης Μπόλα συνεχίζεται η υλοποίηση ενός οργανωμένου σχεδίου καταστολής, απολύσεων πρωτοπόρων συνδικαλιστών, μαχητών της ζωής, που με ανιδιοτέλεια βάζουν μπροστά τα στήθη τους, δεν λογαριάζουν κόστος αλλά μόνο το συμφέρον των πολλών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ