Τετάρτη 10 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΙΕΘΝΗ
Συγκέντρωση κατά του πολέμου

Στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας σήμερα στις 7.30 μ.μ.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, πραγματοποιείται σήμερα στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου, στη Λάρισα. Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Επιτροπή Φορέων Κατά του Πολέμου - συμμετέχουν δεκάδες μαζικοί φορείς της Λάρισας - εκπρόσωποι της οποίας έδωσαν χτες συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο απευθύνοντας, στο λαό του νομού, κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση.

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Φορέων Κατά του Πολέμου καταγγέλλει τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού και τονίζει: «Μαζί με όλους τους λαούς του κόσμου απαιτούμε να σταματήσει τώρα η ισραηλινή εισβολή και κατοχή, να απομακρυνθεί ο στρατός του Ισραήλ από τα κατεχόμενα και να αποκτήσει ο παλαιστινιακός λαός δική του πατρίδα. Ζητάμε από την ελληνική κυβέρνηση να πάρει καθαρή θέση εναντίον της ισραηλινής εγκληματικής δράσης και να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον παλαιστινιακό λαό».

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνει με ανακοίνωσή της και η «Κίνηση Επιστημόνων - Διανοουμένων - Καλλιτεχνών για την Ειρήνη, τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον» Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ