Τετάρτη 10 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΙΕΘΝΗ
Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης

Συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια αλληλεγγύης σε πολλές πόλεις της Ελλάδας σήμερα και αύριο

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς και η Επιτροπή για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα & τις Ελευθερίες Κορυδαλλού διοργανώνουν πικετοφορία την Πέμπτη 11 Απρίλη στις 19.00 στην πλατεία Ταξιάρχη του Κορυδαλλού υπέρ του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης.
  • Συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης σήμερα Τετάρτη, 10 του Απρίλη, με ομιλητές εκπρόσωπο της παλαιστινιακής πρεσβείας στην Αθήνα και της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων της Αθήνας για την Αλληλεγγύη προς τον παλαιστινιακό λαό. Τη συγκέντρωση συνδιοργανώνουν πολλοί φορείς: ΕΛΜΕ Λακωνίας, Επιτροπή Ειρήνης Λακωνίας, Ενωση Γιατρών ΕΣΥ, Οικολογικός Σύνδεσμος Λακωνίας, το Σωματείο Εργαζομένων ΓΓΝΣ, σύλλογοι γονέων και καθηγητών σχολείων της Λακωνίας και το Παράρτημα Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ.
  • Ενα 2ήμερο εκδηλώσεων αλληλεγγύης και διαμαρτυρίας κατά της βαρβαρότητας του ισραηλινού κράτους διοργανώνουν στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας «ο Καποδίστριας», η Ενωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αίγινας, ο Σύλλογος Δασκάλων - Νηπιαγωγών νησιών Αργοσαρωνικού και η Αιγινήτικη Επιτροπή Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό.
  • Εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό διοργανώνουν την Πέμπτη 11 του Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, η Επιτροπή Ειρήνης Λιβαδειάς, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων & Συνδικαλιστών, τα Συνταξιουχικά σωματεία ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΤΣΑ, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ, η Δημοτική Παράταξη ΔΑΣ και η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, η Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ και ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Ηλ. Γκριτζάπης.
  • Σε συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό την Πέμπτη 11 του Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στη Χαλκίδα καλούν οι δύο σπουδαστικοί σύλλογοι ΣΔΟ και ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Χαλκίδας. Ανακοίνωση καταδίκης της ισραηλινής επιδρομής εξέδωσε η τοπική Διοικούσα Επιτροπή Ν. Ευβοίας της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ