Τρίτη 1 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σοβαρός τραυματισμός εργαζόμενης σε δημοτική καθαριότητα

Ενα ακόμα περιστατικό από το «μέλλον» που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους εργαζόμενους, με τη δουλειά σε δήμους μέχρι τα 74 χρόνια στα προγράμματα απασχόλησης της ΔΥΠΑ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιούλη στον δήμο Νεάπολης - Συκεών στη Θεσσαλονίκη.

Μία 62χρονη εργαζόμενη, που εργάζεται στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Νεάπολης - Συκεών με το πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρόνια Ανέργων 55-67, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο στο οποίο αυτή δούλευε.

«Για μια φορά ακόμα αποδεικνύεται με τον πιο εμφατικό τρόπο πόσο επικίνδυνη είναι η θέση των εργαζομένων στην καθαριότητα, πολύ περισσότερο όταν αυτή γίνεται - λόγω ανάγκης - στην ηλικία των 62 ετών», σημειώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νεάπολης - Συκεών σε σχόλιό της.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και εκπρόσωπο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η εργαζόμενη, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της, ενώ με τηλεφωνική επικοινωνία μεταφέρθηκαν ευχές για ταχεία ανάρρωση στους οικείους της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ