Τρίτη 1 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΥΓΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΜΕΤΑΞΑ»
Ζητά άμεση στελέχωση με προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας

Το γεγονός ότι είναι απογυμνωμένη από προσωπικό η Τεχνική Υπηρεσία του νοσοκομείου καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά», απαιτώντας «εδώ και τώρα την άμεση στελέχωσή της με το απαραίτητο προσωπικό, την αύξηση των κονδυλίων του κρατικού προϋπολογισμού για τη βελτίωση και αναβάθμιση της υλικοτεχνικής και κτιριακής υποδομής του νοσοκομείου».

Ο Σύλλογος Εργαζομένων κρούει «τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στην Τεχνική Υπηρεσία του νοσοκομείου μας εν μέσω καλοκαιριού, με τις ανάγκες αυξημένες λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών με τις αυξημένες θερμοκρασίες, αλλά και λόγω των καλοκαιρινών αδειών των εργαζομένων.

Δουλεύουμε μέσα σε ένα παλιό κτίριο με πληθώρα υδραυλικών και ηλεκτρολογικών προβλημάτων, καθώς και προβλημάτων θέρμανσης/κλιματισμού. Συνεχώς οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με πλημμύρες, καθημερινά σκάνε βλάβες σε μηχανήματα, ανάγκες σε ξυλουργικές εργασίες, κλειδαριές που δεν κλειδώνουν. Και τα χρήματα να μην επαρκούν ούτε για διορθώσεις μικροβλαβών. Μόλις την προηγούμενη βδομάδα ενεργοποιήθηκαν 2 φορές οι συναγερμοί των ψυγείων τροφίμων απογευματινές ώρες και κλήθηκε ψυκτικός από το σπίτι του για να λύσει το πρόβλημα, ενώ πλέον δεν υπάρχει απογευματινή βάρδια ηλεκτρολόγου. Να σημειωθεί ότι ο ένας από τους δύο ψυκτικούς συνταξιοδοτείται και βέβαια ο έτερος ψυκτικός θα πρέπει να πάρει την καλοκαιρινή άδεια του τον Αύγουστο!», προσθέτει.

Το αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει, είναι να «έχουμε μια Τεχνική Υπηρεσία... χωρίς τεχνικούς, αποδεκατισμένη από προσωπικό, με εργαζόμενους κοντά στη σύνταξη, χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν τη δουλειά τους και χωρίς τα κατάλληλα μέτρα προστασίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ