Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 - Κυριακή 20 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περιοδείες σε χωριά της Θεσσαλίας

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους του νομού Καρδίτσας, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ ξεδιπλώνουν μια πλούσια πολιτική δραστηριότητα για την ισχυροποίηση του Κόμματος, για να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και σε όλους τους δήμους.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι προγραμματισμένες οι εξής περιοδείες:

Το Σάββατο 19 Αυγούστου:

-- Κλιμάκιο από τους Τάσο Τσιαπλέ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και Εκτορα Γάζο, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας, θα επισκεφτούν και θα μιλήσουν στο χωριό Καταφύγιο της ΔΕ Ιτάμου στις 11 π.μ.

-- Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ και τον Βασίλη Ελευθερίου, υποψήφιο δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα, θα επισκεφτεί τα χωριά: Μεσενικόλα στις 5 μ.μ., Μορφοβούνι στις 6 μ.μ., Κερασιά στις 7 μ.μ., Κρυονέρι στις 7.30 μ.μ. Επίσης, θα περιοδεύσει στα χωριά Καλύβια Πεζούλας, Πεζούλα και Φυλακτή.

Την Κυριακή 20 Αυγούστου:

-- Κλιμάκιο με επικεφαλής τους Τάσο Τσιαπλέ και Εκτορα Γάζο θα περιοδεύσει στα χωριά της ΔΕ Ιτάμου: Ραχούλα στις 10.30 π.μ, Αμάραντο στις 11.15 π.μ. Το απόγευμα θα επισκεφτούν την Καστανιά, στις 8.30 μ.μ., όπου και θα γίνει ομιλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ