Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Δύο νέες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Αθηνά Μυλωνά: «Καθένας που αισθάνεται αριστερός και αγωνιστής έχει θέση μαζί μας»

Δύο νέες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση». Πρόκειται για την Αθηνά Μυλωνά, πτυχιούχο ιδιωτικής σχολής Λογιστικής, υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012 και του 2015 (αργότερα το 2015 προσχώρησε στη ΛΑΕ), και την Κατερίνα Ρουσιάνου, λογίστρια, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Λογιστών.

Σε δήλωσή της για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η Αθηνά Μυλωνά, τόνισε:

«Προέρχομαι από τον αριστερό χώρο. Προφανώς και σέβομαι ανθρώπους που δώσαμε μαζί μάχες και αγώνες, παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι μας χώρισαν από το 2015 και μετά, όταν ψηφίστηκε και το 3ο μνημόνιο. Από τότε ακολούθησα και άλλο δρόμο.

Η συμπόρευσή μου με το ΚΚΕ και τους κομμουνιστές, και μέσα από το δημοτικό του ψηφοδέλτιο, έχει να κάνει με τη συνολικότερη στάση του Κόμματος, την παρακολούθηση των θέσεων και δράσεών του για τα μεγάλα προβλήματα του λαού, με τους πλειστηριασμούς, της στάσης του στο πλευρό όλων όσοι χτυπήθηκαν από πυρκαγιές άλλα φυσικά φαινόμενα, στους καθημερινούς αγώνες.

Είναι το ΚΚΕ, οι άνθρωποί του, όπως και ο υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου, Γιώργος Κωνσταντίνου, που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά, που προσφέρουν καθημερινά και μπορεί να τους ακολουθήσεις.

Ετσι και εγώ δέχθηκα με χαρά να συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα και μέσα από το δημοτικό ψηφοδέλτιο, έχοντας κατά νου ότι μόνο μέσα από συλλογικό αγώνα και δράση μπορεί ο λαός να έχει αποτελέσματα προς όφελός του. Για εμένα είναι τιμή που συμμετέχω και καλώ καθέναν που νιώθει αριστερός, δημοκράτης, αγωνιστής, σε συμπόρευση και μέσα από τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και με την ψήφο του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ