Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Χανιά, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης». Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Μπάμπης Λουτσέτης.

Κυριακή 1η Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στο Ηράκλειο, στον Θεατρικό Σταθμό. Θα μιλήσουν ο Αλέκος Μαρινάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Δουλουφάκης.

Δευτέρα 2 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στον Βόλο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ης Νοεμβρίου - Ξενοφώντος). Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Απόστολος Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, και ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ρέθυμνο, στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης.

Τρίτη 3 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στη Λάρισα, στην κεντρική πλατεία. Θα χαιρετίσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Κρίκης.

Τετάρτη 4 Οκτώβρη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Εκτορας Γάζος.

Πέμπτη 5 Οκτώβρη

-- Στις 7 μ.μ. στα Τρίκαλα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καΐκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ